Meteen naar de content

Hijama therapie reinigt het lichaam van zuurrijke en giftige stoffen.

Wat is hijama

Hijama is een alternatieve geneeswijze wat al meer dan 4000 jaar beoefend wordt. Hajm (zuigen) is de Arabische benaming wanneer er bij cupping een kop op specifieke plekken geplaatst wordt en er vacuüm getrokken wordt. Dit zorgt ervoor dat meridianen ontdaan worden van stagnaties.

 

Hijama (cupping) is dus een therapeutisch proces voor het verwijderen van dode bloedcellen uit het lichaam. Met een Hijama therapie reinigt u uw lichaam van zuurrijke en giftige stoffen, die zich in het lichaam bevinden. Al deze giftige stoffen kunnen op termijn de doorstroming van zuurstof, voedingsstoffen, vocht, mineralen, vitaminen, enzymen, hormonen en antilichamen naar de cellen, weefsels en organen blokkeren. 70% van alle ziekten, pijnen en kwalen zijn het gevolg van bloed dat niet in staat is om bepaalde delen van het lichaam te bereiken.

Als gevolg hiervan kunnen de cellen, weefsels en organen niet op normaal niveau functioneren. Hierdoor worden ze zwakker, inefficiënt en kunnen makkelijk overwonnen worden door ziektekiemen. Dit kan uiteindelijk leiden tot weefsel en orgaan defecten, waardoor er infecties kunnen ontstaan.

Hijama therapie zorgt er voor dat het bloed deze delen van het lichaam wél bereikt, dé perfecte detox voor lichaam en geest!

Hijama heeft vanuit de Islam een belangrijke plaats in de geneeskunde. De overleveringen/hadiths over Hijama zijn talrijk en niet alleen werd het aanbevolen maar het werd zelfs bevolen door de Engelen aan de profeet (vrede zij met hem).

"Oh Mohammad (vzmh), geef de opdracht aan je Oemmah (gemeenschap) om Hijama te verrichten" [Saheeh Sunan Tirmidhi (3479)] 

Afspraak

Plan een afspraak in de online agenda

Behandeling

Ontspan en relax tijdens jouw Hijama behandeling